...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

B·Concept - szkolenie z Jordim Bordasem w języku polskim

Wyjątkowa okazja! Naucz się tworzenia autorskich receptur, doskonałych deserów i lekkich ciast z hiszpańskim mistrzem Jordim Bordasem. Zarezerwuj miejsce na majowe szkolenie w języku polskim.

Kurs przeznaczony jest dla średnio zaawansowanych i profesjonalistów. Tych, którzy chcą wykorzystać swoją kreatywność i nauczyć się najbardziej innowacyjnych technik dzięki B · Concept. To autorska metoda tworzenia zdrowszych, lżejszych i smaczniejszych przepisów od podstaw.

Jej autor, hiszpański mistrz cukiernictwa Jordi Bordas, opracował ją po zdobyciu tytułu mistrza świata w cukiernictwie w Sirha - Lyon w 2011 r., a zaprezentował na Forum Gastronomicznym w Barcelonie w 2014 r.


W ciągu czterech dni kursu uczestnicy nauczą się, krok po kroku, jak tworzyć od podstaw tekstury tortów i monoporcji: kremowe, żelowane oraz musowe. Kurs łączy elementy teoretyczne (technologię składników, techniki, procesy, reakcje i zjawiska fizykochemiczne) z praktyką cukierniczą. Zarówno teoria, jak i przepisy wchodzą w skład materiałów dydaktycznych przygotowanych w języku polskim, zawierających ponad 40 różnych przepisów. Wszystkie przepisy zostały opracowane jako odpowiedź na potrzeby cukierników oraz ich klientów: mniej cukru i tłuszczu, a więcej smaku. W trakcie kursu uczestnicy wraz z chefem Jordim Bordasem przygotują produkty bezglutenowe i bezlaktozowe, a także wegańskie oraz - co najważniejsze - nauczą się tworzyć własne receptury od zera.

Prócz bezcennego doświadczenia i wiedzy, uczestnicy uzyskują certyfikat oraz książkę z recepturami Jordiego Bordasa.

 

Szkolenie B-Concept

Miejsce: Aula Jordi Bordas (Barcelona)
Nauczyciel: Jordi Bordas (we współpracy z Adrianną Jaworską)
Data: 18-21 maja 2020 r.
Czas: 8:00-16:30
Cena: 1.320,00 €

Zapisy: info@jordibordas.com

Więcej informacji >>> KLIK!


Bieżące wydanie czasopisma

W najnowszym wydaniu – jak to na wigilijnym stole – przeplata się mnóstwo słodkości wraz z wytrawnymi akcentami. Zachwycamy się pięknymi opakowaniami, uczymy efektywnej sprzedaży i wsłuchujemy się w to, co kucharze mają do powiedzenia cukiernikom.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji